Başarılı sporculardan Belura teşekkür ziyareti

Başarılı sporculardan Belura teşekkür ziyareti


SAMSUN (A.A) - Ayvacık ilçesi Döngel Ortaokulu Atletizm Takımı öğrencileri Samsun Okullar Arası Kros Yarışmalarında dereceye girdikten sonra kendilerinin eşofman, ayakkabı ve şort ihtiyaçlarını karşılayan Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belura teşekkür ziyaretinde bulundular.
     Samsun Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2012-2013 Okullar Arası Kros Yarışlarında Döngel Ortaokulu Atletizm Takımı Yıldız Kızlar 2000 metrede İl İkincisi, Erkeklerde de 3000 metrede takım olarak il ikincisi oldu. Ayrıca takımdan İlker Erdoğan 10.50lik derecesi ile Samsun ikincisi, Emre Akkıvanç ise 10.56lık derecesi ile Samsun üçüncüsü oldu.
     Ziyarette öğrencilerle gurur duyduğunu dile getiren Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, "Döngel Ortaokulu Atletizm Takımı, Samsunda yapılan Okullar Arası Kros Yarışlarından önce de ziyaretimize gelmişlerdi. Bizlere eksikleri olduklarını dile getirdiler ve biz de öğrencilerimizin eksiklerini gidererek öğrencilerimizi yarışmaya gönderdik. Onlar da aldıkları derecelerle Ayvacıkta bir okulun bu başarıyı ilk kez yakalamasını sağladılar ve hepimizin gururu oldular. Kastamonuda yapılacak olan bölge finallerinde de öğrencilerimize imkanlarımız çerçevesinde her türlü desteğimizi vereceğiz. İnşallah öğrencilerimiz bizi gururlandırmaya Kastamonuda da devam edecekler dedi.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Başarılı sporculardan Belura teşekkür ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER