Başbakan Erdoğandan AK Parti İl Başkanı

Başbakan Erdoğandan AK Parti İl Başkanı Sorguna plaket


KONYA (A.A) - AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, üyelik çalışmaları kapsamında gösterdiği başarı dolayısıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğandan plaket aldı.
     Sorgun, yazılı açıklamasında, gösterdikleri iyi performansın tüm teşkilatın başarısı olduğunu belirtti.
     Genişletilmiş 78. AK Parti İl Başkanları Toplantısında AK Parti Genel Merkezinin üyelik çalışmaları kapsamında dereceye giren İl Başkanlarını plaketle ödüllendirdiğini ifade eden Sorgun, şunları kaydetti:
     İl Teşkilatımız da hem Büyükşehirler arasında birinci hem de iller bazında 5. sırada yer alma başarısı gösterdi. Bunun için plaketimizi Başbakanımızın elinden aldık. Öncelikle bu düşüncelerinden dolayı Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Merkezimize çok teşekkür ediyorum. Aldığımız bu plaket, tüm teşkilatlarımızın bir başarısıdır. Çünkü dersine her gün çalışan sınav gününde başarılı olur. İl Teşkilatı olarak bizler de dersimize her gün çalışıyor, teşkilatlarımızı her daim hazır tutup heyecanımızı kaybetmiyoruz. Bu bağlamda Gecesini gündüzüne katarak partimize 364 bin 883 üye kazandıran ve seçmene göre üyelik oranımızı yüzde 27,12ye çıkaran herkese şükranlarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğandan AK Parti İl Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER