Başbakan Erdoğan, Balıkesirde

Başbakan Erdoğan, Balıkesirde -Erdoğan, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşıladı


BALIKESİR (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesirde coşkuyla karşılandı.
     Başbakan Erdoğan, Balıkesir Havalanında uçaktan indikten sonra tel örgülerinin diğer tarafından toplanan halk tarafından büyük coşku ve sevgiyle karşılandı.Onların çağrısını karşılıksız bırakmayan Erdoğan, havaalanı içerisinde tel örgülerin yanına kadar yürüyerek, burada vatandaşlarla sohbet etti.
     Türkiye seninle gurur duyuyor şeklinde slogan atarak sevgi gösterisinde bulunan kalabalığa teşekkür eden Erdoğana, tel örgülerinin öbür tarafından çiçek, tespih ve bazı notlar atıldı.
     Bir vatandaşın, 9. Ana Jet Üssünün alt kısmında bulunan 2 bin dönümlük araziye sivil havaalanı yapılabileceğini belirtmesi üzerine Erdoğan, konuyla ilgili hemen yanında bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Balıkesir Valisi Ahmet Turana danıştı. Erdoğan, vatandaşa, konuyla ilgili kesin bilgisinin olmadığını ve araştıracaklarını söyledi.
     Erdoğan, daha sonra Başbakanlık otobüsüne binerek, havaalanının, 9. Ana Jet Üssünün nizamiye kapısından çıkış yaptı.
     Toplu açılış törenin gerçekleştireceği meydana, Cengiz Topal Caddesi boyunca otobüsle giden Erdoğan, belirli aralıklarla toplanan vatandaşların da coşkusuyla karşılaştı.
     Erdoğan, otobüsten çocuklara oyuncak ve satranç takımı dağıttı. Bu arada, otobüsün önünü kesen halk oyunları ekibi de gösterisini sundu.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan, Balıkesirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER