Başbakan Erdoğan, şampiyon Kızıldağı kutladı

Başbakan Erdoğan, şampiyon Kızıldağı kutladı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın halterde Avrupa şampiyonu olan Gamzegül Kızıldağı kutladığını belirtti.
     Bağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Adıyamanın birçok spor dalında olduğu gibi halter sporunda da özellikle bayanlar dalında Avrupa şampiyonluğu alarak kendilerini gururlandırdığını belirtti.
     Romanyanın başkenti Bükreşte yapılan Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonasına Adıyamanı temsilen katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından Gamzegül Kızıldağın Avrupa şampiyonu olduğunu anımsatan Bağcı, şunları kaydetti:
     İlimizde 2004 yılında lisanlı sporcu sayısı 4 bin 353 iken bugün bu sayı 33 bin 876ya ulaşmıştır. Adıyamanlı gençler sporda başarı elde ederken sadece erkekler değil kızlar da çok büyük başarılara imza atmaktadır. Özellikle Romanyada yapılan Avrupa Halter Şampiyonasında şampiyon olan genç bayan haltercimiz Gamzegül Kızıldağ Türkiyeyi ve Adıyamanı madalyayla gururlandırmıştır. Genç kızımızı, ailesini ve antrenörümüzü kutluyorum. Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan da genç haltercimiz Gamzegülü telgraf çekerek kutlamış olup, bizleri de onurlandırmıştır.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan, şampiyon Kızıldağı kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER