Başbakan Erdoğan ile ilgili söylediği iddia

Başbakan Erdoğan ile ilgili söylediği iddia edilen sözler -Karabük Belediye Başkanı Vergili: -Biz beyanımızı, özrümüzü diledik. Birilerini üzdüysek, özrümüzü diledik. Biz kamuoyunu hiçbir zaman yanıltmadık. Hatırlamadığım için


KARABÜK (A.A) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yerel bir gazetede Başbakan Erdoğan ile ilgili sözlerinin yer aldığı haberlerin yeniden gündeme gelmesi üzerine Biz beyanımızı, özrümüzü diledik. Birilerini üzdüysek, özrümüzü diledik. Biz kamuoyunu hiç bir zaman yanıltmadık. Hatırlamadığım için demedim diye cevap verdiğimizi illettik dedi.
     Vergili, düzenlediği basın toplantısında, bayramlaşmada Mehmet Ali Şahinin sorduğunda Ben söylemedim dediğini hatırlattı.
     Habere konu olan ifadelerin basın açıklaması olmadığını vurgulayan Vergili, şöyle devam etti:
     Biz basın açıklaması yapmak isteseydik Karabükteki televizyon ve gazetelere yapardık. Bizim açımızdan bu olayda fazla konuşulacak ve yorum yapılacak bir konu yok. Bunu inkar da edecek veya yorumlayacak da değiliz. Burada bir tek eksiklik vardır. Mehmet Ali Bey sorduğu zaman ben söylemedim dedim. Bu doğrudur. Netice de ben muhalefet partisi bir belediye başkanıyım. Bazı konular da eleştirebilirim. Haddimi aşar aşmaz. Bu konuyu basın toplantısı yoluyla açıklarsam haddimi aşabilirim. Ama bunu sohbet toplantısında konuştuğunuz zaman haddini aşacağını sanmıyorum. Bunu kullanan arkadaşımız gazetecilik yapmıştır. Gazetecilik terbiyesi içinde bu ne kadar etik ya da değildir. Ben bunun tartışmasına da girmem.
     Konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yaptıklarını belirten Vergili, şunları kaydetti:
     Mehmet Ali Beyin üzülmesini istemem. Bizim ondan Türkiye ve Karabük için beklentilerimiz var. Üzülmesini istemem. O yüzden de o basın açıklamasını yaptım. Bu konunun gündemde tutulması hoş değildir. Bazıları kendi menfaatleri için bu konu üzerinde duruyor olabilirler. Benim için hiç önemli değil. Ben yaptığım hizmetlerle konuşurum. Biz beyanımızı özrümüzü diledik. Birilerini üzdüysek, özrümüzü diledik. Biz kamuoyunu hiç bir zaman yanıltmadık. Hatırlamadığım için demedim diye cevap verdiğimizi illettik.
    
     Muhabir: Faik Erez
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan ile ilgili söylediği iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER