Başbakan Yardımcısı Arınç, Afyonkarahisarda

Başbakan Yardımcısı Arınç, Afyonkarahisarda -Arınç, Manisada yaşadığı dönemde komşusu olan ve 3 Ocakta hayatını kaybeden Hacı Şükriye Sıçrarın damadı Nurettin Ayyıldıza taziye ziyaretinde bulundu (Fotoğraflı-Görüntül


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisadaki programlarının ardından Ankaraya giderken, Manisada yaşadığı dönemde komşusu olan ve 3 Ocakta hayatını kaybeden Hacı Şükriye Sıçrarın damadı Nurettin Ayyıldıza taziye ziyaretinde bulundu.
     Arınç, Ayyıldızın Dumlupınar Mahallesi Kazım İzmirli Caddesindeki evine gerçekleştirdiği taziye ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yaptı.
     Arınç, şöyle konuştu:
     Nurettin Ayyıldız Beyin evine ziyarete geldim. Bizim, Manisadan çok sevdiğimiz 40 yıllık komşuluğumuzu yapan bir ailenin damadı. Şükriye hanım teyze annemin, Hasan amca da babamın arkadaşıydı. Rahmetli ile 40 yıl birlikte oturduk. Daha sonra memleketleri Afyonkarahisara gelmişlerdi. Şükriye hanım teyze bir ay kadar önce rahmetli oldu. Biz de Manisadan Ankaraya geçerken aileyi ziyaret etmek, taziye ziyaretinde bulunmak istedik. Allah kabul etsin. Dostluklar böyle kalıcı olmalı. Acılar ve sevinçler paylaşılmalı. Biz ziyaretimizi yaptık, sağolsun Sayın Valimiz ve arkadaşlarımız da katıldı. Şimdi Ankaraya döneceğiz.
     Nurettin Ayyıldız da Arınçın çok eski dostları olduğunu ve kendisinin cenazeye katılamadığı için bugün, taziye ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.
     Arınç, ziyaretin ardından karayoluyla Ankaraya hareket etti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör - Canan Tükelay / Deniz Açık
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Arınç, Afyonkarahisarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER