Başbakan Yardımcısı Bozdağ:

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: -2014teki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inşallah yine bizim destek olduğumuz, aday gösterdiğimiz kişi Türkiyenin 12. cumhurbaşkanı seçilme imkanı bulur -Ben onların yaptığına salı vaazları diyorum


KARS (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ağustos 2014te cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu hatırlatarak, İnşallah yine bizim destek olduğumuz, aday gösterdiğimiz kişi Türkiyenin 12. cumhurbaşkanı seçilme imkanı bulur dedi.
     AK Parti Kars İl Başkanlığını ziyaret eden Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, her seçimde başarılı olmanın kendileri için önemli bir gösterge olduğunu belirtti.
     Bozdağ, 2014te mahalli seçimler olduğunu ifade ederek, Burada bir başarıya ihtiyacımız var. Çünkü anladığım kadarıyla teşkilat, kongrede bir kısmınız yeni ama bir kısmınız eski ama yeni bir görev oldu. Onun için sizin çıtayı yukarıda devir aldığınız bir gerçek. Bu çıtayı yukarda tutmak, daha da ileriyle götürmek sizin en önemli vazifeniz. 2014te mahalli idareler seçiminde Karsta büyük bir başarıyı ortaya koyacağınıza yürekten inanıyorum dedi.
    
     -Cumhurbaşkanlığı seçimleri-
    
     2014 yılında iki seçim yaşanacağını bildiren Bozdağ, 2014teki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inşallah yine bizim destek olduğumuz, aday gösterdiğimiz kişi Türkiyenin 12. cumhurbaşkanı seçilme imkanı bulur. Ben bulacağına inanıyorum. İnşallah ilk turda olur. Bunda da Karstaki teşkilatlarımızın ve Karstaki kardeşlerimizin desteğinin en üst düzeyde olması bizim için ayrı bir şeref olur diye konuştu.
     Bozdağ, 2015te milletvekilli genel seçimi olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:
     Baktığımızda sizin oluşturduğunuz kadro, sizinle beraber ilçelerimizde oluşan kadrolar 3 tane büyük seçimi peş peşe gerçekleştirecek. 3 tane önemli yarışı inşallah Karsta da sonuçlandıracak bir yapı oluşturdunuz. Şimdiden başarılar diliyorum hepinize. Türkiyenin başarısına Karstan verilen katkılar önemli etki sağlayacak. Çünkü bundan önce verdiği katkılar o etkiyi hep beraber sağladı.
     AK Parti ile Türkiyenin çok değiştiğini ifade eden Bozdağ, şöyle devam etti:
     Kars da gerçekten çok değişti. Biz 2023 hedefimizi almışız. 2023e başarıyla girmemiz gerekiyor. Bu da ancak teşkilatlarımızla olabilir. Bugün Türkiyede teşkilatlarına değer veren tek parti AK Partidir. Baktığınızda diğer partilerin ayda bir danışma meclisi gerçekleştirdiğini görmüyorum. Ayda bir genişletilmiş il başkanları toplantısı yaptığını göremiyorum. 6 ayda bir milletvekilleri, kurucular, MKYK üyeleriyle istişare toplantıları yapıldığını görmüyorum. Ama baktığınızda AK Partide bütün bunların tamamı düzenli ve verimli biçimde yapılıyor. Bu bir istifade demektir. Birbirimizin görüşlerine, fikirlerine kıymet verme demektir. Birbirimize değer verme demektir. Durmak yok yola devam ilkesi çerçevesinde yolumuza devam edeceğiz. Ama artık yürüyerek değil de koşarak devam etmemiz lazım. Çünkü vatandaş tempoya alıştı. Yürüdüğümüz zaman yavaşladığımızı düşünebilirler. Onun için yürüyerek değil koşarak gitmemiz lazım. Türkiyenin buna ihtiyacı var. Çünkü biz koşmazsak kimse koşmayacak bu ülkede. Biz koşacağız ki muhalefet de koşsun, başkaları da koşsun. Onlar da uğraşsın ki bu memleket daha iyi olsun.
    
     -Muhalefetin bir şey yapacağı yok-
    
     Biz olmazsak emin olun Türkiyede muhalefet partilerinin bir şey yapacağı yok diyen Bozdağ, şöyle devam etti:
     Eskiden Baykal yapardı şimdi Kılıçdaroğlu, Bahçeli. Bunların salı vaazları var Mecliste. Salıdan salıya böyle gelirler bir vaaz ederler, konuşurlar ondan sonra genel merkezlerine giderler. Salı gelirler bir daha konuşurlar. Yaptıkları siyaset bu. Yani Ankaranın dışında Karslı ne yapıyor, Diyarbakırlı ne yapıyor, Yozgatlı ne yapıyor, Edirneli ne yapıyor, ne yiyor, ne içiyor, ne sorunu var- Onlar gazeteleri okuyorlar sabahleyin. Hangi gazete hangi konuyu gündeme getirmiş o gün akşama kadar onu konuşuyorlar. Salı günleri de topluca, beraber bir haftayı konuşuyor. Ben onların yaptığına salı vaazları diyorum. Siyasetleri öyle. Memleketin neresinde ne var- Hangi işler iyi, hangi işler kötü kesinlikle haberleri yok. Onları da araziye biz çıkardık. Meydanlara gelin diye çağırarak. Seçim var, miting yapıyor Sayın Başbakanımız 60, 65 ile gidiyor, onlar 30, 35, 40 ile gidiyor.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen - Hüseyin Demirci / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER