Basın Bayramı

Basın Bayramı -ESOGÜ Rektör Prof. Dr. Gönen: Fedakarca çalışarak kamuoyunun sesi olan, her koşulda sorumluluk duygusuyla hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılayan basın mensuplarımız toplumsal açıdan çok öneml


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, fedakarca çalışarak kamuoyunun sesi olan, her koşulda sorumluluk duygusuyla hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılayan basın mensuplarının toplumsal açıdan çok önemli bir işleve sahip olduğunu bildirdi.
     Prof. Dr. Gönen, mesajında, iletişimin en güçlü kanallarından olan basının, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasının en etkili aracı olduğunu kaydetti.
     Basının, tarafsız ve doğru haber yapmak adına çok zor şartlarda çalıştığını belirten Prof. Dr. Gönen, şunları ifade etti:
     Fedakarca çalışarak kamuoyunun sesi olan, her koşulda sorumluluk duygusuyla hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılayan basın mensuplarımız toplumsal açıdan çok önemli bir işleve sahiptir. İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine, gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının Basın Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER