Basın Bayramı

Basın Bayramı -AK Parti Milletvekili Erdoğan: -Basın camiasının Basın Bayramını en içten dileklerimle tebrik ederim


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, basın camiasının Basın Bayramını kutladı.
     Erdoğan, Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, kamuoyunun haber alma özgürlüğünü yaşamasında önemli bir araç olan yazılı ve görsel medyanın, halkla yönetim birimleri arasında bir köprü görevi kurarak yaşanan sorunların ve aksaklıkların giderilmesinde büyük bir rol oynadığını belirtti.
     Erdoğan, hızla gelişen iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün daha da artan basın kuruluşlarının kişilerin her türlü sorunlarını dile getirmelerine ve ülke gündemine ilişkin görüşlerini duyurmalarına imkan sağladığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Basınımız bir taraftan haberleşme özgürlüğünü sağlarken bir taraftan da kamuoyu oluşturulması ve bilgilendirilmesi gibi ulvi bir görevi de yerine getirmektedir. Hem ulusal hem de yerel basınımız bu görevleri yaparken bin bir zorlukla yayın yapmaya çalışmaktadır. Bölgemizde ve ilimizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve sıkıntılarının en etkili şekilde duyulmasını sağlayan yerel basınımız ilimizin ortak ve en güçlü sesidir.
     İhtiyaç duyduğumuz bilgi ve yoruma ulaşmada basın çalışanlarımız takdire şayan hizmet vermektedirler. Değerli basın mensuplarımıza her türlü imkanın ve desteğin verilmesi için elimizden geleni yapmamız bir vatandaşlık görevidir. Basın camiasının Basın Bayramını en içten dileklerimle tebrik ederim.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Mehmet Öztaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER