Basın kartı sahibi gazetecilere ücretsiz otopark

Basın kartı sahibi gazetecilere ücretsiz otopark hizmeti


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Belediyesine ait otoparklardan sarı basın kartı sahibi gazetecilerin ücretsiz yararlanabileceği bildirildi.
     Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Özgür Topaloğlunu makamında ziyaretinde yaptığı açıklamada, basının çok önemli oluğunu, halkın özgür, demokratik ve tarafsız haber almasına imkan tanıdığını söyledi.
     Gazetecilerin büyük özveriyle çalışmalarını sürdürüğüne işaret eden Akdemir, İlkeli ve tarafsız haber her zaman çok önemlidir. Yaptığımız çalışmaları basınımız sayesinde halkımıza aktarıyoruz dedi.
     Topaloğlu da BİKin düzenleyen, destekleyen ve denetleyen bir kurum olarak 1 Haziran 2011de kente faaliyeti başladığını belirterek, şunları söyledi:
     Zonguldaka geldiğimiz ilk aşama da ciddi sıkıntılar yaşadık. Bunu iyi niyetle aşılabileceğini düşündük. Arkadaşlarımızla güzel bir iletişim sağladık. Düzenliyor, destekliyor ve yeri geliyor ceza kesiyoruz. Ben inanıyorum ki Zonguldakta basın daha güzel noktalara gelecektir. Bakın geldiğimizde bayi satışı yok denecek kadar az olan gazetelerimizi artık bayilerde görebilirsiniz. Zor bir görevi yerine getiren gazetecilerimizin sıkıntılarına elimizden geldiğince çözüm bulmaya çalışıyoruz.
     Topaloğlunun gazetecilerin görevini yerine getirirken yaşadıkları otopark sorununu gündeme getirerek, sarı basın kartı sahibi basın mensuplarının otopark hizmetinden ücretsiz yararlanması yönündeki talebi Belediye Başkanı Akdemir tarafından da uygun görüldü.
     Akdemir, uygulamanın başlatılması için talimat vereceğini, kendisinin her zaman basının yanında olduğunu kaydetti.
    
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Basın kartı sahibi gazetecilere ücretsiz otopark Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER