Başiskelede altyapı çalışması

Başiskelede altyapı çalışması


KOCAELİ (A.A) - Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında altyapı çalışmalarına başladı.
     Başiskele Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, şehir içi ulaşımında önemli bir yere sahip cadde ve sokaklarda yaya, orta refüj ile kaldırımlarda boyama çalışmalarına başladığı belirtilerek, kış aylarında yağışlar nedeniyle renklilik özelliğini kaybeden bordür taşlarının boyandığı bildirildi.
     Sarı ve beyaz renklerde boyanan bordür taşlarının araç sürücülerince fark edilmesine neden olduğu ifade edilen açıklamada, boyanan bordür taşlarının caddenin estetik güzelliğe kavuşmasını da sağladığı kaydedildi.
     Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
     Ekipler, ilçe genelinde refüj ve kaldırımları oluşturan bordürlerin canlı görünmesine ayrı bir özen gösteriyor. İlçede bulunan setlerde araç sürücüleri için fosforlu boyalarla belirgin hale getiriliyor. İki farklı renk tonuyla boyanan taşlar, çevreyi güzelleştirdiği gibi araç sürücüleri ve yayalar için de önem arz ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin modern ve bakımlı bir görünüme kavuşması için söz konusu çalışmayı önemsiyor.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Başiskelede altyapı çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER