Başkalede öğrencilerden okuma bayramı

Başkalede öğrencilerden okuma bayramı


VAN (A.A) - Başkale Cumhuriyet İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencileri Okuma Bayramı etkinliği düzenledi.
     Okulun bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Okul Müdürü Adile Güler, iyi bir insan ve yurttaş olmanın ilk adımını atan öğrencileri tebrik etti.
     Çocuklara yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılan yatırım olduğunu ifade eden Güler, Geleceğimiz olan çocuklarımıza fırsat ve imkânlar sunulduğunda yapamayacakları hiçbir şey yoktur. Cumhuriyet İlköğretim Okulu ailesi olarak çocuklarımızı sosyal, kültürel yönü güçlü, bilimsel bakış açısı gelişmiş, geçmişine sahip çıkan, bu günü iyi değerlendiren ve geleceğini planlayan niteliklere sahip bireyler olarak yetiştiriyoruz. Gelecek yaşamları için çok önemli olan bilgiden bilgi üretebilme, araştırma ve inceleme yapma, disiplin ve azimle çalışma özelliklerini kazandırıyoruz. Ülkemiz yetiştirdiğimiz öğrencilerimizle daha güçlü daha mutlu, daha uygar olacak dedi.
     Öğrenciler ise öğretmenlerinin desteğiyle Okuma Bayramı için hazırladıkları gösterileri sundu. Miniklerin gösterilerinde anne ve babaları da duygulu anlar yaşadı. Türkülerin seslendirildiği, şiirlerin okunduğu etkinlikte, semazen gösterisi de yapıldı.
     Çocukların okuma sevincine ortak olan Kaymakam Bilgihan Bayar, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulgani Şanverdi program sonunda öğrencilere okuma belgelerini verdi.
     (ZT-YÖ-LEV)
<< Önceki Haber Başkalede öğrencilerden okuma bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER