Başkan Başere sürpriz doğum günü kutlaması

Başkan Başere sürpriz doğum günü kutlaması


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Serkan Sönmez ve üyeleri, Belediye Başkanı Yusuf Başerin doğum gününü kutladı.
     AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Serkan Sönmez ve üyeleri Başeri ziyaret etti. Başkan Başerin doğum günü olması nedeniyle AK Parti Gençlik Kolları Üyeleri ziyaret sırasında pastayla sürpriz bir doğum günü organizasyonu yaptı.
     Pastayı Sönmez, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz ile birlikte kesen Başkan Başer, AK Parti Gençlik Kollarına teşekkür etti.
     Başer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve üyelerinin kendisine güzel bir sürpriz yaptığını ifade ederek, Bu sürpriz Yozgat Belediyesinde çalıştığım süre içerisinde en güzel sürprizler biri oldu. Düşünmeleri bile nazik bir davranış. Ben tüm gençlerimize teşekkür ediyorum dedi.
     Gençlik Kolları Başkanı Sönmez ise, Yozgatlı gençler olarak Belediye Başkanı Başeri çok sevdiklerini dile getirerek, Biz bugün başkanımıza sürpriz yaparak bu iş yoğunluğunda biraz rahatlatmak istedik. Kendisi her zaman bizim yanımızda. Kapısı her zaman bize sonuna kadar açık. Bizim her zaman taleplerimize olumlu cevap vermeye çalışıyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Ömer Sarı
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Başkan Başere sürpriz doğum günü kutlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER