Başkan Çetinkaya, geçici istihdamlı işçilerle bir

Başkan Çetinkaya, geçici istihdamlı işçilerle bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, istihdam geliştirici toplum yararına çalıştırma programı kapsamında belediyede geçici istihdamlı olarak çalıştırılan işçilere istihdam sürecinin sonunda bir araya gelerek teşekkür etti.
     Kumluca Belediyesiyle İŞKUR Antalya Müdürlüğü arasında hazırlanan istihdam geliştirici toplum yararına çalıştırma programı kapsamında, 2012 yılı Haziran ayından yıl sonuna kadar 20 kişinin çalıştırılmasıyla ilgili protokol imzalanmıştı.
     Geçen yıl soruna kadar 6 aylık istihdam sürecinde belediyenin farklı birimlerinde çalıştırılan işçilere istihdam süresinin sonunda, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından teşekkür edildi.
     İşçilerle yaptığı toplantıda konuşan Çetinkaya, İŞKUR vasıtasıyla istihdam geliştirici ve toplum yararına çalıştırma programı kapsamında belediye bünyesinde 20 kişi için istihdam olanağı sağladıklarını söyledi.
     İstihdam süreci boyunca çalıştırdıkları işçilerin belediyedeki asıl personel gibi özverili bir şekilde çalıştıklarını, kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirten Çetinkaya, İŞKUR vasıtasıyla çalışan arkadaşlarımıza kurumum adına gönülden teşekkür ediyorum. 6 aylık çalışma sürecinde arkadaşlarımız var gücüyle emeklerini ortaya koydular. Bundan sonra belediyemizde işçi istihdamıyla ilgili bir çalışmamız olduğunda ilk olarak bu arkadaşlarımızın kumumuz bünyesindeki gayretli çalışmalarını göz önünde bulunduracağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başkan Çetinkaya, geçici istihdamlı işçilerle bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER