Başkan Dişli, yatırımlarını tanıttı

Başkan Dişli, yatırımlarını tanıttı -Adapazarı Belediye Başkanı Dişli, belediye tarafından yapımı devam eden ve bitirilmiş projeleri basın mensuplarına gezdirdi


SAKARYA (A.A) - Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, belediye tarafından yapılan yatırım alanlarını basın mensuplarına tanıttı.
     Dişli, teknik, sosyal ve kültürel alanda yapılan yatırımlarla ilgili basın mensuplarını, Toplumsal Yardımlaşma Marketi, Karaman Spor Kompleksi, Hızırtepe Pazaryeri ve Evin Spor Kompleksini gezdirerek bilgi verdi.
     Seçici kurul tarafından belirlenen yoksul aileleri rencide etmeden, gıda, temizlik ve giyim türünde alışverişlerin yapabileceği bir alışveriş marketi kurduklarını belirten Dişli, aylık 84 kişiye ulaştıklarını ve bu sayıyı daha da arttırmayı hedeflediklerini anlattı. Vatandaşların bu projeye destek vermeye çağıran Dişli, hayırseverlerin desteği ile bu yardımlaşma ağının daha da güçleneceğini söyledi.
     Karaman Mahallesinde bulunan spor kompleksinin, Adapazarısporun yanı sıra diğer amatör takımlar tarafından da kullanılabileceğini belirten Dişli, bin 232 tribünü kapasiteli sentetik çim halı sahanın bulunduğu komplekste, 5 soyunma odası, sporcular için 20 yatak odası, yönetici odaları ve kafeterya bulunduğunu aktardı.
     Hızırtepe Mahallesinde inşası devam eden pazar yeri ile ilgili bilgi de veren Dişli, şunları kaydetti:
     4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Semt Pazarımız, bin 574 metrekare bodrum ve 3 bin 400 metrekare zemin kattan oluşuyor. Bodrum katında 20 araçlık otopark, kafeterya, lavabolar ve alışverişe gelen vatandaşların çocuklarının bakımlarını yapabilecekleri oda bulunacak. Uzay sistemli pazaryeri tamamlandıktan sonra 178 tezgahla hizmet verecek.
     Gezi sonrasında Başkan Dişli, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Başkan Dişli, yatırımlarını tanıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER