Başkan Evcilmen iftar yemeği dağıtımına katıldı

Başkan Evcilmen iftar yemeği dağıtımına katıldı


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, Yenigün Mahallesindeki iftar dağıtımına katıldı.
     Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Yenigün Mahallesi Kapalı Pazarındaki iftar dağıtım merkezini ziyaret ederek, yemek dağıttı. Belediye Meclis üyelerinin de eşlik ettiği yemek dağıtımında Evcilmen, vatandaşlarla sohbet ederek yemek dağıttı.
     Başkan Evcilmen, dağıtım merkezlerine gelemeyen 400ün üzerinde aileye iftar yemeklerinin özel kaplarla evlerinde teslim edildiğini belirterek, gelenekselleşen ve yılın her günü yapılan sıcak aş dağıtımının Ramazan ayında farklı noktalara yayarak günde 22 bin ihtiyaç sahibine ulaştırıldığını kaydetti.
     İnsanların ekonomik durumlarının iyi olduğu ve bu tür konulara hiç ihtiyaç duyulmadığı günlerin herkesin hayali olduğunu vurgulayan Evcilmen, Dileğim, Türkiyedeki herkesin ekonomik durumunu düzelterek ihtiyaç duymaması, belediye olarak da bu tür yardımları yapmamak. Fakat günümüzde koşullar ortada, bu tür yardımları hayırseverlerimizin desteğiyle yapmayı sürdüreceğiz dedi.
     Ramazan ayı boyunca merkez Aşevi, Yeşildere, Haşimişcan, Kızıltoprak, Bayındır ve Yenigün Mahallerinde yemek dağıtımı yapılıyor.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başkan Evcilmen iftar yemeği dağıtımına katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER