Başkan Fadıloğlunun Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Fadıloğlunun Ramazan Bayramı mesajı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, milletçe birlik ve beraberliği gösterme imkanı veren bir Ramazan Bayramını daha idrak etmenin engin mutluluğunu ve sevincini hep birlikte yaşadıklarını bildirdi.
     Fadıloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Ramazan ayı boyunca her gün bir mahalleye konuk olurken, birçok ailenin kapısını çalarak sorunlarını dinlediklerini ve gerekli yardımları yerinde yaptıklarını belirtti.
     İlçenin en ücra semtindeki insanların yaşamsal alanda rahatlamadıkça, kendilerinin de gönlünün rahat olmayacağını ifade eden Fadıloğlu, şöyle devam etti:
     Ben ve ekibim, Bir mum, diğerini yakmakla ışığından bir şey kaybetmez sözünden hareketle örnek bir yardımlaşmayla çalışıyoruz. Bu ekip ruhu hizmetlerimizde üstün başarıyı beraberinde getiriyor. Mahallelerde düzenlediğimiz şenliklerle sizlerin konuğu olduk. Amacımız çocuklarımıza bu ayın bambaşka bir ay olduğunu öğretmek; sizlere ise eski ramazanları tekrar yaşatmaktı. Bunu bir nebze de olsa başardıysak ne mutlu bizlere. Kıymetli hemşehrilerim, gönlünüz rahat olsun. Şehitkamil Belediyesi büyük hedefleri olan, düşüncelerini müşterek akıl terazisinden geçiren bir ekiple çalışıyor.
     Fadıloğlu, tüm muhtarların, ilçede gerek imarlı kesim gerekse imarsız kesimin eşit bir şekilde hizmet gördüğünü vurguladı.
     İki şekilde tarif edilen ilçeyi tek tip yaşanılabilir bir hale getirmeye çalıştıklarını aktaran Fadıloğlu, tüm Müslüman aleminin, gurbette yaşayanların, hastaların, bayramda mesai yapanların ve anne ve babaların bayramını kutladığını belirterek, bayramın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi diledi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Başkan Fadıloğlunun Ramazan Bayramı mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER