Başkan Günaydına ziyaret

Başkan Günaydına ziyaret -Türkiye Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Şimşek, Belediye Başkanı Günaydını ziyaret etti


ISPARTA (A.A) - Türkiye Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Ekrem Şimşek, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydını makamında ziyaret etti.
     Genel Sekreter Yalçın Baysan, Ticaret ve Sanayi Odası Otomobil Grup Başkanı Salih Sarıkaya ve Galericiler Derneği Başkanı Uğur Madanın da katıldığı ziyarette Ekrem Şimşek, Afyonkarahisardaki patlamada ve hain saldırılar sonucu şehit düşenlere Allahtan rahmet diledi.
     Ispartada ocak ayında temeli atılan ve tamamlanma aşamasına gelen Galericiler Sitesine katkılarından dolayı başkan Günaydına teşekkür eden Şimşek, galericilerin yaşadıkları bazı sorunların çözümü için destek istedi.
     Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da modern ve yönetmeliklere uygun bir Galericiler Sitesi için esnafa destek verdiklerini söyledi.
     Belediyenin de ortağı olduğu Galericiler Sitesinin bölgeye örnek olacağını ifade eden Günaydın, galericilerin sorunlarıyla yakından ilgileneceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başkan Günaydına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER