Başkan Günaydından SBSde başarılı öğrencilere altın

Başkan Günaydından SBSde başarılı öğrencilere altın


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Seviye Belirleme Sınavında (SBS) derece elde eden öğrencilere altın hediye etti.
     Başkan Günaydın, SBSde derece elde eden 10 öğrenci, aileleri ve öğretmenlerini makamında kabul etti. Günaydın, yaptığı konuşmada, öğrencilerin başarıları dolayısıyla mutlu olduklarını söyledi. Ispartanın eğitimde başarılı iller arasında olduğunu her zaman ispatladığını vurgulayan Günaydın, kentin sınırlı imkanları yüzünden misyon ve vizyon üretecek yetişmiş insanların gittikçe azaldığına değindi.
     Çalışacak, fikir üretecek, istihdam yaratacak, herkese örnek olacak yetişmiş insanların kentin geleceği için çok gerekli olduğuna dikkati çeken Günaydın, şunları söyledi:
     Bu çocuklarımız gelecekte çok güzel eğitim alacaklar, en iyi üniversiteleri kazanacaklar, güzel derece yapacaklar. Sizlerden akademik eğitim alırlarken, Ben memleketimde neler yapabilir bunu düşünmenizi istiyorum. Ben aynı şekilde çalıştım. Yurt dışından, İstanbuldaki büyük şirketlerden çok güzel teklifler almıştım, ama ben Ispartamı tercih ettim. Hepimiz gidersek Ispartaya kimler bakacak.
     Başkan Günaydın, Ispartanın geleceğine önem verdiğini belirterek, göreve geldikten sonra batan bir belediyeyi ayağa kaldırdığını, fabrikalar kurduğunu ve Türkiyeye örnek teşkil edecek çalışmalar yürüttüğünü anlattı. Bir ülkenin fakir dahi olsa yetişmiş insanlar sayesinde her yönden hızla gelişebileceğine işaret eden Günaydın, Allaha şükür akan su mecrasını bulabilecek çocuklardansınız. Sizler bizim geleceğimizin en güzel istikbalisiniz dedi.
     Günaydın, konuşmasının ardından SBSde derece elden öğrencilere altın ve çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Günaydından SBSde başarılı öğrencilere altın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER