Başkan Öngel ve yardımcıları gazetecilerle yemekte

Başkan Öngel ve yardımcıları gazetecilerle yemekte buluştu


MERSİN (A.A) - Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Silifkede görev yapan ulusal ve yerel gazete çalışanları ile sahiplerine yemek verdi.
     Yemeğe yerel gazete sahipleri, ulusal ve yerel gazete çalışanları ile MHP Silifke İlçe Başkanı Özer Özel, Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan, Mahmut Nasuhoğlu, Gani Coşkun, Belediye Basın Bürosu sorumlusu Mevlüt Partal katıldı.
     Başkan Öngel, yemekte yaptığı konuşmada, basının vatandaşların haber alma özgürlüğünün güvencesi olduğunu kaydetti.
     Basının demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu ifade eden Öngel, basın çalışanlarının, kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak, vatandaşlarla kamu kurumları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesinde yardımcı olmak, toplumu eğitmek ve düşünce dünyasını zenginleştirmek gibi çok önemli bir rol üstlendiklerini belirtti.
     Gazetecilik mesleğinin, özellikle çok büyük fedakarlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu vurgulayan Öngel Bu duygu ve düşüncelerle yüce önder Atatürkün Basın bir milletin müşterek sesidir ilkesinden hareketle, basın ahlak esasları çerçevesinde çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Gününü kutlar, sağlık ve başarılar dilerim dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Başkan Öngel ve yardımcıları gazetecilerle yemekte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER