Başkan Özhaseki Eskişehirliler ile bir araya

Başkan Özhaseki Eskişehirliler ile bir araya geldi


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Eskişehir Dernekleri Federasyonu (ESDER) Kayseri Şubesinin düzenlediği etkinliğe katıldı.
     Erciyes Kardan Adam Tesislerindeki etkinliğe Özhaseki ile birlikte AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, Vali Şerif Yılmaz, Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, ESDER Genel Başkanı Halil Çetinkaya, ESDER Şube Başkanı Alaattin Hoşgören ve Kayserideki Eskişehirliler katıldı.
     Başkan Özhaseki, yaptığı konuşmada, bir şehidin Yahyalıdaki ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunduklarını anımsattı.
     Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehit düşen ailelerin yanında olduklarını vurgulayan Özhaseki, şunları söyledi:
     Bir evladını kaybettiyse bir evlat, kardeş olarak onların yanında bulunmamız gerekiyor. Şehitlerimizin geride kalan ailelerine konut hediye ediyoruz. Onlar bizim rahat yaşamamız için şehit oluyorlar. Duadan başka elimizden başka bir şey gelmiyor. Çünkü üzerinde yaşadığımız bu Anadolu coğrafyası dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biri. Bin yıldır da biz varız. Burayı vatan edindik. Ama bunun bedeli ağır oldu. Kayserimiz büyüyen bir şehir, gelişen bir şehir. Şükür Allaha, alt ve üst yapısında uzun boylu sorun yok. Bundan sonra elimizde kültür sanat projeleri,eğlence projeleri var, onları hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu büyüyen şehirde bize benzeyen şehirlerden göç alıyoruz.
     Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı da, Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi ile ilgili sunum yaptı.
     ESDER Şube Başkanı Alaattin Hoşgören, Başkan Özhasekiye, ESDERin yayımladığı Vatan Sağolsun kitabı ile plaket verdi.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Başkan Özhaseki Eskişehirliler ile bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER