Başkan Savaş, İMO üyeleriyle hizmetlerini paylaştı

Başkan Savaş, İMO üyeleriyle hizmetlerini paylaştı


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Hatay Şubesi üyelerine, belediyenin 47 aydan bu yana kentte yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
     Savaş, İMO Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda, tarihin, kültürün, medeniyetin beşiği, tarihte birçok ilklerin yaşandığı, 8 bin 500 yıllık geçmişi ve medeniyet birikimine sahip kentte, 47 aydan bu yana çok önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Savaş, şehrin doğusunu restorasyon hizmetleriyle, batısını yeni yapılanmayla geleceğe hazırladıklarını kaydetti.
     Görev süresi boyunca kentteki 45 mahalleye eşit şekilde hizmet ürettiklerini ifade eden Savaş, şöyle devam etti:
     Elbette ki uzun yıllardır ihmale uğramış bazı mahallelerimizin çok daha fazla hizmete ihtiyacı var. Kıyaslama yaptığınızda kimisinin yüzde 100, kimisinin yüzde 70, kimi mahallelerimizin yüzde 40 hizmete ihtiyacı var. Ancak sonuca baktığınızda her mahalleye ihtiyacı olan hizmeti götürmeye özen gösterdik, gösteriyoruz. Daha önce kamuoyu ile paylaştım, yine burada tekrar ediyorum. Bu yıl Sümerlere, Armutluya, Akdenize doğalgaz gelmesi için doğalgaz firmasıyla görüştüm. İnşallah bu mahallelerimize doğalgazın geleceğini ümit ediyorum. Bugün baktığınızda 18 bin eve doğalgaz hattı döşenmiş ve kullanılabilir durumda. Ancak abone sayısı 3 bin 500 civarında. Doğalgaz firması da yatırımını doğal olarak gözden geçirmek zorunda kalıyor.
     Savaş, kentte yağmur, içme suyu ve kanalizasyon noktasında 250 kilometre altyapı çalışması gerçekleştirdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Başkan Savaş, İMO üyeleriyle hizmetlerini paylaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER