Başkan Savaş, Keskincik köyü sünnet şölenine

Başkan Savaş, Keskincik köyü sünnet şölenine katıldı


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş Altınözü ilçesinde, Keskincik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen 2. Geleneksel Sünnet Şöleni etkinliğine katıldı.
     Savaş, Keskincik köyünde düzenlenen ve 40 çocuğun sünnet olduğu törende yaptığı konuşmada, şölenin tüm çocuklara ve ailelerimize hayırlı olmasını diledi.
     Sünnet şölenine katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Savaş, Allah yavrularımıza tez vakitte acil şifa nasip etsin. Çocuklarımızın memleketimize, vatanımıza, milletimize hayırlı birer evlat olarak yetişmesini temenni ediyorum dedi.
     Keskincik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Karagülle de, sünnetin İslam alemi ve Türk milletinin ruhuna yakışan bir töre olduğunu, uygulamanın Peygamberin sünneti gereği yüzyıllardır devam ettiğini hatırlattı.
     Bu yıl 40 çocuğu sünnet ettirdiklerini anlatan Karagülle, erkekliğe ilk adımlarını atan tüm çocuklara acil şifalar ve hayatlarında başarılar diledi.
     Sünnet olan çocukların kirveliğini Savaşın yaptığı şölende, Antakya Belediyesi Mehteran Takımı bir gösteri yaptı, yerel sanatçılar da konser verdi.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Başkan Savaş, Keskincik köyü sünnet şölenine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER