Başkan Tahmazoğlu, park ve halı saha

Başkan Tahmazoğlu, park ve halı saha yapılan yeni mahalleleri ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediyeler yasası ile ilçeye bağlanarak yeni mahalle olan eski köyleri ziyaret etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Aydın Karahan ve daire müdürleriyle birlikte Küçük Kızılhisar, Geneyik, Deredüzü, Bostancık ve Sergen mahallelerini ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, belediye tarafından yapılan park alanlarını gezerek, Kızılhisar Mahallesinde yapılan halı sahada öğrencilere penaltı attı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Tahmazoğlu, çocuklara da oyuncak hediye etti.
     Son 3 yılda park anlamında çok ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Bu süre içinde 190 tane yeni park yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Yine aynı şekilde eskiden yapılmış fakat park özelliğini kaybetmiş 125 parkımızı yeniledik. Yine bu çerçevede eski köy olan ve yeni mahalle olarak ilçemize bağlanan 29 köyümüzde parklar yaptık. Bu parklarımızın içinde çocuk oyun gruplarımız, spor aletlerimiz ve piknik masalarımız var. Ayrıca Bağlarbaşı, Sarıt, Osmanlı, Kızılhisar ve Serince mahallelerimize halı saha yaptık. Yaptığımız bu çalışmalarla bu mahallelerde çocuklarımızın ve mahalle sakinlerimizin faydalanacağı mekanlar yaptık. Bugün yapılan çalışmaları yerinde görmek ve eksiklikleri yerinde tespit etmek için Kızılhisar, Geneyik, Deredüzü, Bostancık ve Sergen mahallelerini ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla sohbet ettik. Bu gezimiz devam edecektir. Parklarımız mahallelerimize hayırlı olsun.
     Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde asfalt ve kilit taşı sorunlarının kalmadığını belirten Deredüzü Mahalle Muhtarı Mehmet Öner, Bugüne kadar görmediğimiz hizmeti son üç yılda almaya başladık. Son olarak mahallemize park yapıldı. Çocuklarımız artık parkta oyun oynuyor. Mahalle sakinlerimiz ise boş zamanlarında bu parkta oturuyor. Başkanımıza tüm bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz dedi.
     Yapılan park ve halı saha çalışmasından dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğluna teşekkür eden Kızılhisar Mahalle Muhtarı Mustafa Acar ise mahalle olduktan sonra Şahinbey Belediyesi tarafından güzel hizmetler aldıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Başkan Tahmazoğlu, park ve halı saha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER