Başkan Tütüncüden işçilere hizmet teşekkürü

Başkan Tütüncüden işçilere hizmet teşekkürü


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına yapmış oldukları başarılı çalışmalar dolayısıyla teşekkür yemeği verdi.
     Başkan Tütüncü, yemekte yaptığı konuşmada, 3 yılda 1 milyon 255 bin metrekare yeşil alanda 95 yeni park, 55 de park tadilatı gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Vatandaşlardan Allah razı olsun duasını alabilmek için çalıştıklarını belirten Başkan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline, Kepez için akıttıkları alın teri ve üstün hizmet performanslarından dolayı teşekkür etti.
     Alnının teri kurumadan çalışanına hakkını ödeyen bir belediye idaresi olduklarını vurgulayan Tütüncü, gelinen noktada Kepez Belediyesinin, personeline bir kuruş borcunun olmadığını, bundan sonra da olmayacağını ifade etti.
     Tütüncü, Bazıları aramıza nifak tohumları saçmaya çalışırsa onlara gereken cevabı dostluğumuzu, kardeşliğimizi, arkadaşlığımızı büyüterek vereceğiz. Hiçbir şey, bir tek vatandaşımızın Allah razı olsun duasını almaktan daha büyük ve aziz değildir dedi.
     Park ve Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır da personele gösterdiği ilgiden ve ilçeye kazandırdığı kalıcı eserlerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Tütüncüye teşekkür plaketi sundu. Tütüncü de kendisine verilen gülleri, başarılı hizmet performansından dolayı Adanıra verdi.
     Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesinde organize edilen yemeğe, Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Feten, birim müdürleri ile park ve bahçeler personeli de katıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Tütüncüden işçilere hizmet teşekkürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER