Başkan Ünverden bayram mesajı

Başkan Ünverden bayram mesajı -Ünver: Bayramlar toplumumuzun ortak mutluluk günleridir


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, dini ve milli bayramların Türk toplumunda farklı bir özelliğe sahip olduğunu belirterek, ortak sevinç günleri olarak da bilinen bu denli önemli günlerin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
     Ünver, 19 Ağustos Pazar günü başlayacak Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, başta tüm Nevşehirli vatandaşlar olmak üzere tüm İslam dünyasının bayramlarını tebrik etti.
     Ünver, toplumda ortak sevinç günleri olarak da değerlendirilen bayramların toplumsal, yardımlaşma ve dayanışmanın daha üst düzeylere ulaşmasında önemli bir yer tuttuğunu kaydetti.
     Ünver, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Tüm milletçe ortak mutluluğumuz ve sevincimizin en üst noktalara çıktığı bayramlardan biri olan Ramazan Bayramının manevi atmosferinde bulunmanın hazzını yaşıyoruz. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesinin de yer aldığı Ramazan ayının feyzi ile bir büyük bayrama daha kavuşmanın sevincini tüm vatandaşlarımızla birlikte paylaşıyor, tüm halkımız başta olmak üzere tüm inananların mübarek Ramazan Bayramlarını en içten duygularımla tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi iletiyorum.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Başkan Ünverden bayram mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER