Başkentte bayram temizliği

Başkentte bayram temizliği


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı temizlik filosu, kentte bayram temizliği yapıyor.
     Ankaranın cadde ve bulvarlarını, yaya yollarını, köprülerini ve görüntü kirliliği oluşturan her bölgesini süpüren, yıkayan ve temizleyen ekipler, Kurban Bayramı boyunca daha rahat, temiz ve huzurlu bir ortam sağlamaya çalışıyor.
     Bayram öncesi vatandaşların rahatsız olmaması için özellikle geceleri sürdürülen temizlik çalışmaları, Kurban Bayramı boyunca da devam edecek.
    
     -Hijyen ve temizlik şehri Ankara-
    
     Yıl boyunca devam eden temizlik çalışmalarının Kurban Bayramı öncesi sıklaştırıldığını belirten Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yetkilileri, şunları kaydetti:
     Bir ev temizliği titizliğinde sürdürdüğümüz çalışmalarımız kapsamında Ankaramızın bulvar ve caddeleri, köprüleri, tünelleri, yaya alt ve üst geçitleri, cam bariyerleri, orta refüj ferforjeleri, New Jersey bariyerleri, köprü korkulukları ve çöp koyma alanlarını gece ve gündüz olmak üzere 3 vardiya sistemi ile temizliyoruz. Kullandığımız malzemelerde insan ve çevre sağlığına zararsız kimyasallar kullanıyoruz.
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Ziver Büyüktaş
<< Önceki Haber Başkentte bayram temizliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER