Başkentte Orhan Kemalli Günler

Başkentte Orhan Kemalli Günler -Ankara Hukuk Orhan Kemalli Günler kapsamında Sosyal Adalet ve Orhan Kemal Romanları incelenecek


ANKARA (A.A) - Ankara Üniversitesi Ankara Hukuk Orhan Kemalli Günler etkinliği düzenleyerek Sosyal Adalet ve Orhan Kemal Romanlarını ele alacak.
     Üniversitenin Mahmut Esat Bozkurt Salonunda 3-4 Nisanda gerçekleşecek programda, Orhan Kemalin Hanımın Çiftliği, 72. Koğuş, Murtaza ve El Kızı romanları atölye çalışmasıyla incelenecek.
     Işık Öğütçünün babası Orhan Kemali anlatacağı programda, Alper Akçam Orhan Kemal edebiyatında adalet anlayışı konulu bir konferans verecek.
     İki günde iki panelin de yapılacağı programın Gülriz Uygurun yönetimindeki ilk oturumunda, Öykü Didem Aydın Hukuk eğitiminde hukuk ve edebiyat, Mazlum Vesek 72. Koğuş, Aslı Şimşek Kadın ve Çocuk yoksulluğu bağlamında Orhan Kemal: Murtaza romanı konulu Güzin Yamanerin yönetimindeki ikinci oturumda ise Onur Caymaz Orhan Kemalin Daktilosu, Semiramis Yağcıoğlu Murtaza, Taylan Akman Hukuk ve politika ilişkisi: Murtaza konularını işleyecek.
    
     Muhabir: Tuğba Özgür Durmaz
     Yayıncı: Ertuğrul Cingil
<< Önceki Haber Başkentte Orhan Kemalli Günler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER