Basketbol

Basketbol -TOFAŞ Teknik Koordinatörü Öngören: -Krka Novo Mesto maçı, bizim için grupta önemli bir viraj


BURSA (A.A) - TOFAŞ Teknik Koordinatörü Tolga Öngören, FIBA Euro Challenge Cupta yarın yapacakları Krka Novo Mesto maçının, kendileri için grupta önemli bir viraj olduğunu söyledi.
     Öngören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beko Basketbol Liginde hafta sonunda Fenerbahçe Ülkere 74-66 yenildiklerini anımsattı.
     Fenerbahçe Ülker karşısında maça iyi başlamalarına rağmen kırılma noktalarını geçemediklerini ifade eden Öngören, Deplasman maçına iyi girdik. İkinci ve üçüncü periyotlarda, özellikle defansta kötü oynadık. Bu kötü oyun da farkın açılmasına neden oldu dedi.
     Bu maçın geride kaldığını vurgulayan Öngören, şunları kaydetti:
     Yarın sahamızda FIBA Euro Challenge Cupta Slovenyanın Krka Novo Mesto takımı önemli bir maça çıkacağız. Şimdi bu maça odaklandık. Krka Novo Mesto maçı, bizim için grupta önemli bir viraj. İlk iki takım arasına girmek için mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma. Bu zorlu maç için seyirci desteğine ihtiyacımız var. Tüm sporseverleri destek için salona bekliyoruz. Rakibimiz geçtiğimiz hafta Pınar Karşıyakaya yenildi. Bu maçı farklı kazanmamız halinde ilk iki için çok büyük avantajımız olacak.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER