Basketbol

Basketbol -Mackolik.com Uşak Üniversitesi Türkiye İkinci Basketbol Liginin ilk yarısını lider tamamladı -Antrenör Bulkaz: İnanmış bir takımız, ikinci yarı çok daha çekişmeli geçecek


UŞAK (A.A) - Türkiye İkinci Basketbol Liginde deplasmanda Pertevniyali 85-76 mağlup ederek 31 puanla ilk devreyi lider tamamlayan Mackolik.com Uşak Üniversitesinin antrenörü Ozan Bulkaz, İnanmış bir takımız, ikinci yarı çok daha çekişmeli geçecek dedi.
     Bulkaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 17 haftada 14 galibiyet alarak 31 puan toplamayı başardıklarını, sezon sonunda bir üst lige çıkabilecek güçte olduklarını kanıtladıklarını söyledi.
     Takım olarak başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade eden Bulkaz, şöyle konuştu:
     Şehir olarak bir üst lige çıkacağımıza inanıyoruz. Oyuncularım büyük bir uyum içinde mücadele ediyor. İç sahada seyirci avantajımızı iyi kullanıyoruz. Play-off maçlarına avantajlı başlamak için liderliğimizi korumak istiyoruz. Uşakta basketbol sevgisi her geçen gün artıyor. Tribünler, coşkulu taraftarımızla doluyor. Bunu avantaja dönüştürmek için biz de elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER