Basketbol

Basketbol -Canik Belediyesispor Kulübü Başkanı Recai Erol: -Çankaya Üniversitesinin maddi imkansızlığından dolayı 1. Lige gitmeme kararı alması ve Türkiye Basketbol Federasyonunun lige bizi davet etmesi kulübümüzü sevince


SAMSUN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin (TKBL) yeni ekiplerinden Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Recai Erol, Çankaya Üniversitesinin maddi imkansızlığından dolayı 1. Lige gitmeme kararı alması ve Türkiye Basketbol Federasyonunun lige bizi davet etmesi kulübümüzü sevince boğdu dedi.
     Recai Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile birlikte Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımını 3 yıl önce kurduklarını belirtti.
     İlçede yapılan Hasan Doğan Spor Salonunda Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi Türkiyenin en büyük kulüplerini ağırlama imkanı bulacaklarını ifade eden Erol, şöyle konuştu:
     Çankaya Üniversitesinin maddi imkansızlığından dolayı 1. Lige gitmeme kararı alması ve Türkiye Basketbol Federasyonunun lige bizi davet etmesi kulübümüzü sevince boğdu. Federasyon lige alındığımızı biraz geç bildirdi, ona rağmen iyi bir takım oluşturup sezonu orta sıralarda bitirmek istiyoruz. Çünkü takımların çoğu transferini yaptı. İlk 10a girecek takım yaparak hedeflerimizi bir sonraki sezonda ortaya koyacağız. Canik ilçemizdeki sel felaketi takımımızı da biraz olumsuz etkiledi. Burada bulunan sponsorlarımızın hepsi selden büyük zarar gördü. Bu sene orta sıraları hedefliyoruz. Seneye çok daha güçlü bir takım oluşturmayı planlıyoruz.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER