Basketbol

Basketbol -BOTAŞ Spor yeni sezon hazırlıkları sürdürürken, yeni transferler Saynur Tozlu ve Dilek Ünüvar, Adanaya geldi


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından BOTAŞ Sporun yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü bildirildi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, takım sezona hazırlanırken, yeni transferler Saynur Tozlu ve Dilek Ünüvar Adanaya geldi. Acıbadem Hastanesinde sağlık kontrolünden geçen Saynur ve Dilek daha sonra Ceyhanda BOTAŞ kampına katıldı.
     Yeni transferlerden Saynur Tozlu, BOTAŞ Spor gibi önemli bir takıma transfer olduğunu belirterek, BOTAŞ Sporda hedefim başarılı olmak. Takım arkadaşlarımla birlikte bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum ifadelerini kullandı.
     Dilek Ünüvar ise yıllarca BOTAŞ Spora karşı forma giydiğini ve yeni sezonda kırmızı beyazlı takımda oynayacağını bildirerek, BOTAŞ Sporun başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
     BOTAŞ Sporun Avrupada ilk final oynayan Türk takımı olduğunu, 2 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 2 kez de Cumhurbaşkanlığı kupası kazandığını hatırlatan Ünüvar, Yeni sezonda kırmızı-beyazlı forma ile başarılı olacağıma inanıyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER