Basketbol

Basketbol -Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi takımlarından Bursa Büyükşehir Belediyespor, Mersin Üniversitesi Spor Kulübünün ev sahipliğindeki hazırlık turnuvasından şampiyon oldu


BURSA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi takımlarından Bursa Büyükşehir Belediyespor, Mersin Üniversitesi Spor Kulübünün ev sahipliğinde düzenlenen hazırlık turnuvasından şampiyon oldu.
     Bursa Büyükşehir Belediyespor sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen ekip, Bursada düzenlenen Başkanlık Kupası Bayan Basketbol Hazırlık Turnuvasının ardından Mersindeki hazırlık turnuvasında da adından söz ettirdi.
     Turnuvaya, Mersin Üniversitesi, Nevşehir Üniversitesi, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Niğde Türk Telekom takımları katıldı. Turnuvaya iyi bir başlangıç yapan Büyükşehir Belediyespor, ilk maçında Mersin Üniversitesini 66-62 yendi. Son gün karşılaştığı Nevşehir Üniversitesini de 79-69 yenen Bursa temsilcisi, turnuvayı şampiyon olarak tamamlandı.
     Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Mehmet İshak Erdinç, yeni transferlerle güç kazanarak, hedef yükselttiklerini belirterek, 6lı final grubuna kalıp genç oyuncularla Play-Offlarda başarılı olmayı istediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER