Basketbol

Basketbol -TED Ankara Kolejliler, Fenerbahçe Ülker maçı hazırlıklarını sürdürdü -Başantrenör Ercüment Sunter: Fenerbahçe Ülker karşısında sahada elimizden gelen mücadeleyi, savaşı vereceğiz


ANKARA (A.A) - Beko Basketbol Liginin 2nci haftasında 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak TED Ankara Kolejliler, maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter, TOBB-ETÜ Salonunda gerçekleştirilen antrenman sonrası AA muhabirine, haftasonu İstanbul deplasmanında zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.
     Geçen hafta ligin güçlü takımlarından TOFAŞ ile hem Spor Toto Türkiye Kupası hem de Beko Basketbol Liginde olmak üzere 2 maç yaptıklarını ve bu iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardıklarını belirten Sunter, bunun mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda Fenerbahçe Ülker maçını da düşündüklerini ifade etti.
     Deneyimli teknik adam, Fenerbahçe Ülker maçının zorlu geçeceğini belirterek, Bizim için kolay olmayacak. Fenerbahçe Ülker karşısında sahada elimizden gelen mücadeleyi, savaşı vereceğiz dedi.
     Spor Toto Türkiye Kupasında TOFAŞ maçında sakatlanan Murat Kayanın aynı takımla oynanan lig maçında yine sakatlandığını ve Fenerbahçe Ülker karşısında forma giyemeyeceğini vurgulayan Sunter, sakatlığı süren takım kaptanı Erdal Bibonun da durumunun maç saati belli olacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER