Basketbol

Basketbol -Adana BOTAŞ, TED Ankara Kolejliler maçı hazırlıklarını tamamladı


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana BOTAŞ, yarın sahasında TED Ankara Kolejliler ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, TED Ankara Kolejliler maçından galibiyetle ayrılmak isteyen kırmızı-beyazlıların sezonun ilk karşılaşmasında taraftarın yüzünü güldürmek istediği belirtildi. Başantrenör Olcay Orak yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncuların moralinin yerinde olduğu bildirildi.
     Orakın antrenmanda oyuncularına uygulamalı olarak hatalarını gösterdiği, maç içinde basit hata yapmamaları konusunda uyarılarda bulunduğu kaydedildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Adana BOTAŞ Genel Menajeri Abdullah Kutlu yarın oynanacak TED Ankara Kolejliler karşılaşmasında taraftar desteğini görmek istediklerini belirtti.
     Takım olarak yeni sezona hazır olduklarını vurgulayan Kutlu, şöyle devam etti:
     Sezon öncesinde yaptığımız özel turnuvalar ve hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi giderdik. Adana Botaş olarak teknik heyet ve tüm basketbolculara başarılar diliyorum. TED Ankara Kolejliler maçında taraftarlarımızın salonu dolduracağından şüphemiz yok. Taraftarın salonu doldurması ve takımı desteklemesi basketbolculara ayrı bir motive oluyor. Her sezon olduğu gibi bu sezonda taraftarlarımız tribünlerde görmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz / Anıl Bağrık
     Yayıncı: İsa Sansar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER