Basketbol

Basketbol -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Liginde hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, galibiyeti hedefliyor.
     Hazırlıklarını sürdüren Gaziantep temsilcisi, geçen hafta Fenerbahçe Ülkere yenilen ve THY Avrupa Liginde bugün deplasmanda Litvanyanın Lietuvos Rytas ekibiyle karşılaşacak Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak.
     Başantrenör Doğan Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaşın hem Türkiye hem de Avrupa Liginde mücadele eden başarılı bir ekip olduğunu söyledi.
     Mersin Büyükşehir Belediyesi galibiyetiyle moral bulduklarını ifade eden Deniz, Mersin ekibi karşısında iyi bir hava yakaladık. Bu maçta yakaladığımız havayı ve sergilediğimiz oyunu siyah-beyazlılar karşısında da tekrarlayarak sürpriz yapmak istiyoruz dedi.
     Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak Beko Basketbol Liginde Beşiktaş gibi büyük bir takımla karşılaşacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Deniz, şunları kaydetti:
     Amacımız iki kulvarda da mücadele eden Beşiktaş karşısında iyi bir oyun sergilemek. Kazansak da kaybetsek de bizim için öncelikli olan basketbolseverlere zevkli ve çekişmeli bir maç izlettirmek. Ancak kazanmak için de elimizden geleni yapacağız.
    
     Muhabir: Veli Gürgah / Sevil Çelik
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER