Basketbol

Basketbol -Erdemirspor Kulüp Başkan Yardımcısı Odabaş: -Antalya Büyükşehir Belediyesi maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirsporun Kulüp Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Antalya Büyükşehir Belediyesi maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz dedi.
     Odabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacaklarını, takımın hazırlıklarını tamamladığını söyledi.
     Geçen hafta sonu sahalarında Galatasaray Medical Parka yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Odabaş, şunları kaydetti:
     Sarı-kırmızı ekip karşısında beklemediğimiz bir sonuç aldık. Artık bu maç bizim için geride kaldı. Yarın deplasmanda yapacağımız karşılaşmaya kilitlendik. Rakibimiz de bizim gibi ligde oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 4 mağlubiyet aldı. Erdemirspor olarak bizim için bu karşılaşma son derece önemli. Antalya Büyükşehir Belediyesi maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize olan güvenimiz tam. Başarılı olacaklarına ve Erdemirsporu daha yukarılara taşıyacaklarına inanıyorum.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi-Erdemir arasındaki karşılaşma, yarın saat 16.00da Atatürk Spor Salonunda oynanacak.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER