Basketbol

Basketbol -Ümit, Genç ve Yıldız Kız Milli Takımlarının 2013 yılında Avrupa şampiyonalarında mücadele edecekleri gruplar belli oldu


İSTANBUL (A.A) - Basketbolda Ümit, Genç ve Yıldız Kız Milli Takımlarının 2013 yılında Avrupa şampiyonalarında mücadele edecekleri gruplar belli oldu.
     Türkiye Basketbol Federasyonundan alınan bilgiye göre, altyapı milli takımlarının, mücadele edecekleri şampiyonalarda gruplar şöyle oluştu:
    
     -Ümitler-
    
     Türkiyede, 4-14 Temmuz 2013 tarihleri arasında Samsunda düzenlenecek şampiyonada milli takım, (D) Grubunda İsveç, Litvanya ve Almanya ile mücadele edecek.
     Şampiyonada (A) Grubunda Sırbistan, Ukrayna, Belarus ve Hollanda, (B) Grubunda Polonya, Slovakya, Yunanistan ve İspanya, (C) Grubunda ise İtalya, Rusya, Macaristan ve Fransa bulunuyor.
    
     -Gençler-
    
     Hırvatistanın Vukovar ve Vinkovci şehirlerinde 8-18 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacak Genç Kızlar Avrupa Şampiyonasında milli takım, (A) Grubunda Belarus, Hollanda ve Çek Cumhuriyetine rakip oldu.
     (B) Grubu İspanya, İngiltere, Rusya ve Hırvatistan, (C) Grubu Yunanistan, Portekiz, İsveç ve Sırbistan, (D) Grubu da İtalya, Slovenya, Fransa ve Slovakyadan oluştu.
    
     -Yıldızlar-
    
     Bulgaristanın Varna kentinde 1-11 Ağustos 2013 tarihleri arasında düzenlenecek Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonasında Türk Milli Takımı, Rusya, İsveç ve Letonyanın bulunduğu (B) Grubunda mücadele verecek.
     Yıldızlarda (A) Grubunda İspanya, Yunanistan, Bulgaristan ve Hırvatistan, (C) Grubunda Belçika, Hollanda, Litvanya ve İtalya, (D) Grubunda da Fransa, Macaristan, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti yer alıyor.
    
     Muhabir: Serdal Kalaycı / Çetin Arslancan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER