Basketbol: Beko Ligi

Basketbol: Beko Ligi -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi: 73 - Banvit: 83 Salon: Karataş Şahinbey Hakemler: Mehmet Keseratar, Halil Baldemir, Osman Sinan İşgüder Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi: Swann 3, Erden,


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Liginde Banvit, deplasmanda Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesini 83-73 yendi.
     Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden Mutlunun 3 sayılık atışıyla başlayan ilk periyotta konuk takım, Dusan ve Davis ile etkili olmaya çalıştı. Oyunda etkili olan Banvit, ilk çeyreği 26-18 önde bitirdi.
     İkinci periyotta da mücadelede üstünlüğünü sürdüren Banvit, Lucas ve Meijanın sayılarıyla aradaki farkı açtı. Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden Dorsey ve Collinsin çabaları aradaki farkı kapatmaya yetmeyince Banvit, soyunma odasına 50-32 önde gitti.
     Üçüncü periyotta tutuk bir mücadele sergileyen Banvitin aksine Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Mutlu ve Dorseyin etkili oyunuyla üst üste sayı buldu. Aradaki farkı 8 sayıya kadar düşüren Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, üçüncü periyotu 67-59 geride tamamladı.
     Son periyotta oyundaki üstünlüğünü tekrar ele geçiren Banvit, aradaki farkı açarak karşılaşmanın bitimine 5 dakika kala 78-66 öne geçti. Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin kalan dakikalardaki mücadelesi sonuç vermeyince karşılaşma 83-73 Banvitin üstünlüğüyle sona erdi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Basketbol: Beko Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER