Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası -BOTAŞ Spor Başantrenörü Orak: -Türkiye Kupasında oynayacağımız üç karşılaşmayla lige hazır hale geleceğimize inanıyorum


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından BOTAŞ Sporun başantrenörü Olcay Orak, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupasında oynayacakları üç karşılaşmayla lige hazır hale geleceklerine inandığını söyledi.
     Orak, ABDli oyuncu Parisin de takıma katıldığını belirterek, Türkiye Kupasının lig öncesi kendileri için ciddi bir sınav olacağını belirtti.
     Bu maçlar öncesinde 3 turnuvaya katıldıklarını ve 15 karşılaşma oynadıklarını belirten Orak, şunları kaydetti:
     Kupanın zor geçeceğini biliyoruz ama üç maçı da kazanıp grubu lider tamamlamak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Bu sezon yabancı oyuncuların yanı sıra Türk oyuncularımızın da katkısıyla başarılı olacağımıza inancım tam.
     Kupada yarın İstanbul Üniversitesi ile Orduda karşılaşacak BOTAŞ Spor, cumartesi günü TED Ankara Koleji, pazar günü de Homend Antakya Belediyesi ile maç yapacak. Pazar günkü maçların ardından gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, bir üst tura yükselecek.
    
     Muhabir: Ali Güreli / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER