Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası -Ceyhan Belediyesi Antrenörü Keskin: -İlk maçı kazanmak güzel, adım adım ilerliyoruz -Edremit Belediyesi Antrenörü Bilici: -İyi işler yapmak için mücadele edeceğiz


KÜTAHYA (A.A) - Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası A Grubunda Edremit Belediyesini 98-64 yenen Ceyhan Belediyesinin antrenörü Atilla Keskin, İlk maçı kazanmak güzel, adım adım ilerliyoruz dedi.
     Keskin, maç sonrası yaptığı açıklamada, turnuvada ilk karşılaşmayı kazanmanın önemli olduğunu söyledi.
     Turnuva maçlarının her sonuca açık olduğunu ifade eden Keskin, İlk maçta Mersin Büyükşehir Belediyesi son saniyelerde kaybetti. Biz de maça iyi başlayamadık. Rakibimizin eksiklerinin olması avantaj olsa bile yine de istediğimiz oyunu sergileyemedik. İlk maçı kazanmak güzel, adım adım ilerliyoruz diye konuştu.
    
     -Edremit Belediyesi cephesi-
    
     Edremit Belediyesi Antrenörü Dursun Bilici de turnuva başlamadan önce takımın başında sadece tek antrenman yapabildiğini vurguladı.
     Oyuncularla iletişim kurmakta sorunlar yaşadıklarını dile getiren Bilici, Henüz takım olamadık. Bu problemleri birlikte çözerek lige kadar toparlanmak istiyoruz. İyi işler yapmak için mücadele edeceğiz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Sedat Gök / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER