Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey: Ceyhan Belediyesini yenerek, yarı finale çıkmak istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Finallerinde yarın karşılaşacakları Ceyhan Belediyesini yenerek, yarı finale çıkmak istediklerini söyledi.
     Ahmet Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş, Canik Belediyesi ve Samsun Basketbol Kulübünün yer aldığı Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası (B) Grubunu birinci sırada tamamlayarak, Sekizli Finallere yükseldiklerini anımsattı.
     Ligde iyi bir gidişatları olduğunu, bu performanslarını kupada da sürdürmek istediklerini vurgulayan Bozbey, şöyle konuştu:
     Ceyhan Belediyesi güçlü bir takım. Kaliteli oyunculara sahip. Fakat biz ne olursa olsun Ceyhan Belediyesini yenerek, yarı finale çıkmak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz, takımda moraller yerinde. Ligde geçen hafta rakibimizi 75-60 mağlup etmiştik. O maç kupa öncesi güzel bir prova oldu. Temennimiz galip gelerek, yarı finale yükselmek.
     Takımda eksik oyuncu olmadığını da belirten Bozbey, ligdeki Ceyhan Belediyesi maçında kaşı açılan Martinezin yarın görev verilmesi halinde oynayabileceğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER