Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası -Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Mehmet Özcan: Belki kupadan elendik ama galibiyet için elimizden geleni yaptık


MERSİN (A.A) - Basketbol Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupasında Galatasaraya yenilerek final şansını kaybeden Mersin Büyükşehir Belediyesinde üzüntü yaşanıyor.
     Kulüp başkanı Mehmet Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray maçına çok iyi başlamadıklarını, ancak 2nci periyotta performanslarını artırarak dengeyi sağladıklarını söyledi.
     Maçın 3üncü periyotunda rakiplerinin aradaki farkı yeniden açtığını dile getiren Özcan, Aslında 4üncü periyotta ise maçı çevirecek hamleler yaptık. Fakat maçın sonunda bunu başaramadık dedi.
     Özcan, yenilmelerine rağmen, takımın gösterdiği performanstan memnun kaldıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Bu maçta da gördük ki, oyuncu eksiğimiz halen mevcut. Öncelikle rotasyonda süre bulamayan oyuncularımızı daha iyi hale getirmemiz ve sakat oyuncumuz Oksanayı takıma kazandırmaya çalışacağız. Belki kupadan elendik ama galibiyet için elimizden geleni yaptık. Bu yüzden dünkü maç geleceğe umutla bakmamızı sağlayacak bir maçtı. Çünkü önümüzde uzun bir lig maratonu ile play-of var. Bu hedefe doğru tempoyu artıracak hamleler yapacağız.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER