Basketbol: Tekerlekli Sandalye 1. Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye 1. Ligi -Ordu Belediyesi Basketbol Şube Sorumlusu Karagöl: -Maddi sorunların aşıldığı, antrenör eksikliğinin yaşanmadığı bir takım haline geldiğimiz için son derece mutluyuz


ORDU (A.A) - Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı hafta sonu deplasmanda oynayacağı Aydın Engelliler Spor Kulübü maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
     Atatürk Spor Salonuda antrenör Cem Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren Karadeniz temsilcisinde hedef galibiyet.
     Ordu Belediyesi Basketbol Şube Sorumlusu Cevat Karagöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım oyuncularının Adana Martı Engelliler Spor Kulübü karşısında alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirterek, Her zaman liglerin ilk karşılaşmaları zor geçer. Biz bu süreci en iyi şekilde atlattığımızı düşünüyoruz. Lige galibiyetle başlamak önemliydi dedi.
     Aydın Engelliler Spor Kulübü ile Pazar günü yapacakları maçın hazırlıklarının sürdüğünü anlatan Karagöl, şöyle devam etti:
     Maddi sorunların aşıldığı, antrenör eksikliğinin yaşanmadığı bir takım haline geldiğimiz için son derece mutluyuz. Olumlu gelişmeler takımımızın daha iyi motive olmasını sağlıyor. Bunun ilk meyvesini bu hafta kendi sahamızda oynadığımız maçta aldık. Yolun daha çok başındayız. Bu haftaki rakibimiz ligin yeni ekiplerinden. İnşallah bu hafta rakip Aydın Engelliler Spor Kulübünü de yenerek ligde emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz.
     Karagöl, takımda eksik oyuncunun bulunmadığını kaydetti.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Basketbol: Tekerlekli Sandalye 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER