Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi -YOSK Başkanı Erkoç: Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz, kalitemiz artıyor


YALOVA (A.A) - Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi takımlarından Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz, kalitemiz artıyor dedi.
     Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 9 sayı farkla yenildikleri Kardemir Karabükspor maçında iyi oynamalarına rağmen sahadan yenik ayrıldıklarını söyledi.
     Kardemir Karabüksporun çok kaliteli bir takım olduğunu ifade eden Erkoç, Kardemir Karabüksporu ilk kez bu kadar mağlup etmeye yaklaşmıştık. Ancak son bölüm 59-57 önde girmemize rağmen sonraki süreçte iki ribaundu kaçırmamız bizim için kötü oldu. Bunun ardından rakibimiz üst üste sayılar buldu ve neticede Kardemir Karabükspora 78-69luk skorla yenildik. Bu karşılaşmada iyi performans gösteren oyuncularımı kutluyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz, kalitemiz artıyor diye konuştu.
     Erkoç, ligde tek eksiklerinin yeterli derecede idman yapamamak olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
     Sezon başında bütün takımlar kadrolarını tamamlayıp antrenmanlara başlarken, biz ligin başlamasına az bir zaman kala çalışmalarımıza start verdik. Şu anda bile zaman zaman antrenman sorunu yaşıyoruz. Bizim tek eksiğimiz idman. Eğer ki yeterli bir şekilde antrenmanlarımızı yapabilseydik bugün çok daha farklı olurdu.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER