Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Adana BOTAŞ Başantrenörü Orak: Galatasaray karşısında iyi oyun ile kazanmak istiyoruz


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Adana BOTAŞ, Galatasaray maçına hazır.
     Adana BOTAŞ Spor Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ligin güçlü takımlarından Galatasarayı konuk edecek olan kırmızı-beyazlı ekip, çalışmalarını başantrenör Olcay Orak yönetiminde sürdürdü.
     Başantrenör Olcay Orak, takım olarak hafta içinde yapılan idmanların çok iyi geçtiğini belirterek, Galatasaray karşısında iyi oyun ile kazanmak istiyoruz. Bu önemli karşılaşmada Adanalılar bizleri yalnız bırakmasın ifadelerini kullandı.
     Adana BOTAŞın altyapısında yetişen Pelin Derya Bilgiç de, Avrupa ve ligde güzel bir çıkış yakaladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Galatasaray maçına çok iyi motive olduk ve takım olarak da kazanacak güce sahibiz. Cumartesi günü oynanacak maçta Adanalıları yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımızın, karşılaşma boyunca bizleri desteklemesi gerçekten çok önemli. Taraftarımızın da desteğiyle Galatasaray karşısından galibiyetle ayrılacağız.
     Karşılaşma, Menderes Spor Salonunda 1 Aralık Cumartesi günü saat 14.30da başlayacak.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER