Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Adana BOTAŞ Başantrenörü Orak: -İstanbul Üniversitesi BGD karşısında çok iyi mücadele ederek kazanmasını bildik


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana BOTAŞın başantrenörü Olcay Orak, İstanbul Üniversitesi BGD karşısında çok iyi mücadele ederek kazanmasını bildiklerini kaydetti.
     Adana BOTAŞtan yapılan yazılı açıklamada, takımın sahasında karşılaştığı İstanbul Üniversitesi BGD maçını 62-59 kazanarak üst sıralardaki yerini koruduğu belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Adana BOTAŞın başantrenörü Olcay Orak, İstanbul Üniversitesi BGD maçındaki performanslarından dolayı tüm oyuncularını kutlayarak, şunları kaydetti:
     Takım olarak İstanbul Üniversitesi BGD karşısında çok iyi mücadele ederek kazanmasını bildik. Karşılaşmaya tutuk başlamamıza rağmen ilerleyen dakikalarda oyunda dengeyi sağladık. Maçın son çeyreğinde ise taraftarımızın da desteğiyle İstanbul Üniversitesi BGD takımını baskı altına aldık. Sonuç olarak maça iyi motive olan, oyundan da kopmayarak kazanmasını bilen tüm sporcularımızı kutlarım.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER