Başkomiser, kansere yenik düştü

Başkomiser, kansere yenik düştü -Ankarada kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Başkomiser Zafer Altın (30), memleketi Sivasta son yolculuğuna uğurlandı


SİVAS (A.A) - Ankarada kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Başkomiser Zafer Altın (30), memleketi Sivasta toprağa verildi.
     Bağırsak kanseri teşhisiyle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir süredir tedavi gören Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Zafer Altın, tüm müdahalelere rağmen dün hayatını kaybetti.
     Altının cenazesi, memleketi Sivasa getirildi. Sivas Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından Altının naaşı, Ulu Camiye götürüldü. Zafer Altının cenazesi, İkindi Namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığına defnedildi.
     Cenaze namazına, Altının ailesi ve yakınları ile Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.
     Evli ve 1 çocuk babası Altının, 2004 yılında komiser yardımcısı olarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde göreve başladığı, 2011 yılında ise Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne başkomiser olarak atandığı bildirildi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Başkomiser, kansere yenik düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER