Batı Orta Basınç Çelik Hattının 2nci

Batı Orta Basınç Çelik Hattının 2nci etap çalışmaları başladı


ANTALYA (A.A) - Konyaaltı bölgesine doğal gaz arzı sağlamak amacıyla yapılan Batı Orta Basınç Çelik Hattının 2nci etap çalışmalarına başlandı.
     Projeyi üstlenen Olimposgazdan yapılan yazılı açıklamada, iki etap halinde planlanan ve Kepezden Boğaçayına kadar uzanan 13 kilometrelik Batı Çelik Dağıtım Hattının Kepez bölgesinde kalan bölümünün tamamlandığı, Konyaaltı-Uncalı Caddesinden başlatılan 2inci etap çalışmalarına güzergah boyunca 24. Cadde ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinden devam edileceği belirtildi.
     Açıklamada, çelik hat çalışmasının yapılacağı Uncalı Caddesinin doğu şeridinin trafiğe kapatılacağı, trafik akışının Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin onayladığı biçimde, paralel sokaklara yönlendirileceği kaydedildi.
     Bu yıl yatırım planı kapsamında Gürsu, Altınkum, Uluç, Uncalı ve Siteler mahallelerine doğal gaz sağlayacak şebekenin yapımına da devam edildiği bildirilen açıklamada, çelik hatta yapılacak test ve kontrollerin ardından ilk etapta 2 bin bina ve 19 bin konutun bulunduğu 5 mahalleye gaz arzının sağlanacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Batı Orta Basınç Çelik Hattının 2nci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER