Batmanda darp iddiası

Batmanda darp iddiası


BATMAN (A.A) - Batmanda polis tarafından darp edildiğini iddia eden bir kişi suç duyurusunda bulundu.
     Avukatı Mehmet Nursin Tekin ile birlikte açıklama yapan Turan Tuncer (25), bir grup polis tarafından darp edildiğini ileri sürdü.
     İş yerinden motosikletiyle eve giderken polis tarafından durdurulup kendisinden ehliyet ve ruhsat istendiğini anlatan Tuncer, Ruhsat evde getirebilirim dedim. Polisler ceza keseceğiz dedi ben de kesin dedim. Ruhsatı getirtmek için ağabeyime telefon açtım. Telefonla konuşurken 5-6 kişi gelip kime küfür ediyorsun deyip beni dövmeye başladılar. Ağabeyimi getirdiler, ona da yumruk attılar. Daha sonra hastaneye getirdiler. Polise küfür etmedim dedi.
     Tuncerin avukatı Mehmet Nursin Tekin ise, olayın kamera görüntüleriyle tespiti ve olayla ilgisi bulunan polislerin tespit edilmesi için savcılığa talepte bulunduklarını kaydetti.
     Öte yandan Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Selahattin Adıbelli, AA muhabirine yaptığı açıklamada Olayla ilgili olarak telsiz kayıtları ve ilgili evrakları savcılığa teslim ettiklerini belirterek, olay savcılık soruşturmasında. Gerekli soruşturma savcılıkça yapılmaktadır diye konuştu.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Batmanda darp iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER